top of page

Lunch!

Mmmmm...

Lunchbuffé på Hotell Havsbaden – en välsmakande paus

Vecka 5

Njut av en välsmakande lunch på vår restaurang eller uteservering och låt dig inspireras av

stillheten och harmonin som marinan i

Grisslehamn har att erbjuda. Maten är lagad från grunden och med stor omsorg. 

Lunchen vill vi att ni skall uppleva som smakfullt komponerade anrättningar.

Husmanskost med inspiration från alla världens hörn.

Vi försöker alltid vara kreativa och nyskapande när vi tillagar din lunch.

Lunchbuffé serveras varje vardag mellan 12.00 - 14.00

Menyn hålls levande, men varje dag är det en fisk & kötträtt.

Härlig salladsbuffé ingår dessutom.

 

155:-/person

Barnmat, upp till 12 år.

Vi serverar givetvis barnportioner också. 80kr/barn.,

MÅNDAG

Chili con carne på nattbakad högrev, picklad rödlök, smetana, 

samt buljongkokt ris, serveras med persilje/vitlöks levain. 

 

Ångad sej med saltgrillad lime, örtslungad haricots, fetaost, brynt smör, serveras med len potatispuré. 

 

TISDAG

Västerbottentoppad kycklingfilé, rostad blomkål, råhyvlad rädisa, 

friterad sallad, senapsveloute, serveras med rostad Gotlands potatis. 

 

Ugnsbakad kolja med rostad broccoli, grillad citron, 

curryveloute, krispiga chips, serveras med citrusslungad potatis. 

 

ONSDAG

Klassiska persiljejärpar med dragonrostade morötter, rårörda lingon, 

picklad gurka, gräddsås, serveras med krossad potatis. 

 

Grillad laxfilé med vitlöksslungad sugersnaps, rostad mandel, 

teriyakisås, dill, serveras med krämig risoni med lime touch.

TORSDAG

Örtrubbad fläskfilé med grillade primörer, jalapeñossky, 

kimchimajonnäs, picklad lök, serveras med potatisgratäng med timjan och dragon. 

 

Solrospanerad torsk med grillad citron, limeaioli, friterad sallad, 

serveras med slungad Gotlandspotatis. 

 

FREDAG

Ungersk gulaschgryta på högrev, med rostad paprika, friterad ruccola, 

smetana, serveras med rostad potatis, samt levain snitt. 

 

Fiskgratäng på dagens fångst, grillad lime, skaldjursveloute, 

handskalade räkor, dill, serveras med potatispuré. 

VECKANS VEGETARISKA

Halloumi/Tofu morots biffar på en bädd av ljummen cous-cous sallad, 

crunchy valencia mandel, serveras med tomatdipp.

TAKE AWAY

Du kan enkelt ta med Take Away från vår lunch.

Ring och beställ i förväg på 0175 - 309 30, eller så kommer du förbi så fixar vi en låda åt dig.

bottom of page