
Lunch!
Mmmmm...
Lunchbuffé på Hotell Havsbaden – en välsmakande paus
Vecka 41​
Njut av en välsmakande lunch på vår restaurang eller uteservering och låt dig inspireras av
stillheten och harmonin som marinan i
Grisslehamn har att erbjuda. Maten är lagad från grunden och med stor omsorg.
Lunchen vill vi att ni skall uppleva som smakfullt komponerade anrättningar.
Husmanskost med inspiration från alla världens hörn.
Vi försöker alltid vara kreativa och nyskapande när vi tillagar din lunch.
​
Lunchbuffé serveras varje vardag mellan 12.00 - 14.00
Menyn hålls levande, men varje dag är det en fisk & kötträtt.
Härlig salladsbuffé ingår dessutom.
159:-/person
​
Barnmeny, upp till 12 år.
Vi serverar givetvis lunch för barn också. 80kr/barn.
- Köttbullar med gräddsås, lingonsylt, gurka, serveras med country fries.
- Amerikanska pannkakor serveras med sylt, grädde, samt nugatti.
- Vi har även vegetariskt alternativ. Fråga personalen.
​
​​​​​​​​​​​​​​​MÅNDAG
Biff à la Lindström med ugnsrostade betor, örtsmör och skysås.
Serveras med rostad potatis.
Bakad torsk med krispiga soltorkade tomater, olivtapenad, örtolja och basilikavelouté. Serveras med len potatispuré.
​
TISDAG
Örtgrillad Iberico secreto med pepparrostad tricolorekål, rostad paprikavelouté och friterad rucola. Serveras med timjanstekt potatis.
Grillad laxfilé med vitlöksrostade sugarsnaps, dillolja, rostad mandel, citron och basilikacrème. Serveras med citronslungad potatis.
​
ONSDAG
Vitlökskryddad kycklingburgare med bröd toppad med rödkålsslaw, tomat, picklad rödlök och sweet chilisås. Serveras med country fries.
Pocherad sej med rostade chilibetor, jalapeños, dill och brynt smör.
Serveras med potatisstomp.
​
TORSDAG
Kryddiga nötfärs- och paprikabiffar med rostad broccoli, friterad lök och fetaostcrème. Serveras med rosmarinkryddad klyftpotatis.
Fiskgratäng på dagens fångst med grillad grape, handskalade räkor och krämig skaldjursvelouté. Serveras med potatispuré.
​
FREDAG
Grillad kycklingfilé med parmesantopping, örtslungade sugarsnaps, friterad chili och fyllig svampsås. Serveras med stekt potatis.
Grillad röding med rostade primörer, vitvinsås, dillolja och picklad fänkål. Serveras med dillslungad potatis.
​
VECKANS VEGETARISKA
Halloumiburgare med grillat bröd, picklad rödkål, picklad rödlök, friterad schalottenlök, chiliolja och fröcrunch. Serveras med friterade palsternacksstavar och aioli.
TAKE AWAY
Du kan enkelt ta med Take Away från vår lunch.
Ring och beställ i förväg på 0175 - 309 30, eller så kommer du förbi så fixar vi en låda åt dig.