
Lunch!
Mmmmm...
Lunchbuffé på Hotell Havsbaden – en välsmakande paus
Vecka 5
Njut av en välsmakande lunch på vår restaurang eller uteservering och låt dig inspireras av
stillheten och harmonin som marinan i
Grisslehamn har att erbjuda. Maten är lagad från grunden och med stor omsorg.
Lunchen vill vi att ni skall uppleva som smakfullt komponerade anrättningar.
Husmanskost med inspiration från alla världens hörn.
Vi försöker alltid vara kreativa och nyskapande när vi tillagar din lunch.
Lunchbuffé serveras varje vardag mellan 12.00 - 14.00
Menyn hålls levande, men varje dag är det en fisk & kötträtt.
Härlig salladsbuffé ingår dessutom.
155:-/person
Barnmat, upp till 12 år.
Vi serverar givetvis barnportioner också. 80kr/barn.,
MÅNDAG
Chili con carne på nattbakad högrev, picklad rödlök, smetana,
samt buljongkokt ris, serveras med persilje/vitlöks levain.
Ångad sej med saltgrillad lime, örtslungad haricots, fetaost, brynt smör, serveras med len potatispuré.
TISDAG
Västerbottentoppad kycklingfilé, rostad blomkål, råhyvlad rädisa,
friterad sallad, senapsveloute, serveras med rostad Gotlands potatis.
Ugnsbakad kolja med rostad broccoli, grillad citron,
curryveloute, krispiga chips, serveras med citrusslungad potatis.
ONSDAG
Klassiska persiljejärpar med dragonrostade morötter, rårörda lingon,
picklad gurka, gräddsås, serveras med krossad potatis.
Grillad laxfilé med vitlöksslungad sugersnaps, rostad mandel,
teriyakisås, dill, serveras med krämig risoni med lime touch.
TORSDAG
Örtrubbad fläskfilé med grillade primörer, jalapeñossky,
kimchimajonnäs, picklad lök, serveras med potatisgratäng med timjan och dragon.
Solrospanerad torsk med grillad citron, limeaioli, friterad sallad,
serveras med slungad Gotlandspotatis.
FREDAG
Ungersk gulaschgryta på högrev, med rostad paprika, friterad ruccola,
smetana, serveras med rostad potatis, samt levain snitt.
Fiskgratäng på dagens fångst, grillad lime, skaldjursveloute,
handskalade räkor, dill, serveras med potatispuré.
VECKANS VEGETARISKA
Halloumi/Tofu morots biffar på en bädd av ljummen cous-cous sallad,
crunchy valencia mandel, serveras med tomatdipp.
TAKE AWAY
Du kan enkelt ta med Take Away från vår lunch.
Ring och beställ i förväg på 0175 - 309 30, eller så kommer du förbi så fixar vi en låda åt dig.