top of page

Lunch!

Mmmmm...

Lunchbuffé på Hotell Havsbaden – en välsmakande paus

Vecka 39

​

Njut av en välsmakande lunch på vår restaurang eller uteservering och låt dig inspireras av

stillheten och harmonin som marinan i

Grisslehamn har att erbjuda. Maten är lagad från grunden och med stor omsorg. 

Lunchen vill vi att ni skall uppleva som smakfullt komponerade anrättningar.

Husmanskost med inspiration från alla världens hörn.

Vi försöker alltid vara kreativa och nyskapande när vi tillagar din lunch.

​

Lunchbuffé serveras varje vardag mellan 12.00 - 14.00

Menyn hålls levande, men varje dag är det en fisk & kötträtt.

Härlig salladsbuffé ingår dessutom.

 

155:-/person

​

Barnmat, upp till 12 år.

Vi serverar givetvis barnportioner också. 80kr/barn.

​

​

MÅNDAG 

Fasanragu med blandsvamp, bladspenatscreme, örtgrillat levain, serveras med len persiljepure.

Rosépeppar bakad torsk med stekt lök, råhyvlade champinjoner, dill, brynt smör, serveras med rostad potatis. 

 

TISDAG

Nattbakad fläsklägg med rostade rotfrukter, morotsslaw, skånsk senap, serveras med klassisk rotmos. 

Peppargrillad laxfilé med rostade cocktailtomater, grillad saltad lime, rostad mandel, asiatisk creme, serveras med sesam rostad potatis. .

 

ONSDAG

 Lammrostbiff med vitlök och örter, rostade primörer, rosmarinsky, vitlöksmajonnäs, serveras med potatisgratäng. 

Persiljepanerad sej med grillade citrusfrukter, dillcreme, picklad citron, serveras med örtig potatisstomp.

​

TORSDAG

 Klassisk pannbiff med stekt lök, rårörda lingon, friterad ruccola, gräddsås, serveras med slungad potatis. 

Pocherad kolja med vitlöksslungade sugersnaps, grillad citron, vitvinssås, serveras med Gotlands potatis.

 

FREDAG 

Rödvinsbrässerad oxkind med rostade rotfrukter, rödvinssky, picklad blomkål, serveras med len potatispuré. 

Havets bouillabaisse på dagens fångst, med rotfrukter, handskalade räkor, musslor, aioli, kryddiga krutonger, samt potatis. 

​

VECKANS VEGETARISKA

Variation på palsternacka, på en höstprimör sallad, srirachamajonnäs, picklad champinjoner, samt fröcrunch. 

TAKE AWAY

Du kan enkelt ta med Take Away från vår lunch.

Ring och beställ i förväg på 0175 - 309 30, eller så kommer du förbi så fixar vi en låda åt dig.

bottom of page