top of page

Paketmeny

För dig som bokat ett boendepaket, t.ex. Bara Vara så är det följande meny som ingår i paketet.

Ni får då välja på en av varje förrätt, varmrätt och efterrätt.

Sällskap över tio personer måste förbokning ske fyra dagar innan ankomst.

STÖRRE SÄLLSKAP?

Vid större sällskap har vi vissa restriktioner när det gäller val av meny.

Gäller även om barn är inkluderat i sällskapet.
 

1-9 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från hela vår meny.
Förbeställning av måltider behöver ej göras om man ej önskar.

10-19 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från hela vår meny.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. 

20 gäster och uppåt - Samtliga gäster äter samma meny, oavsett om det är en, två eller tre rätter.

Dvs alla gäster äter samma rätt.

Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. 

Förrätter

 

Hummer Bisque

serveras med dill-& gräslöksmarinerade handskalade räkor 

samt sveciagratinerade surdegskrutonger.   

Pol Roger, Brut Réserve, Champagne, Frankrike 169:-

 

Biff Carpaccio

serveras med svampkräm, ruccola, rökig dressing, riven pecorino, 

jordärtskockschips, crostini smaksatt med chili samt picklade kantareller.

Prunotto, Fiulot Barbera d´Asti, Piemonte, Italien 139:-

 

Eldad kimchimarinerad spetskål

serveras med vegansk örtaioli, friterad silverlök samt 

krossade Valenciamandlar.

Soalheiro Granit, Alvarinho, Melgaço, Portugal 129:-

Varmrätter

 

Ugnsbakad regnbågslaxfilé

serveras med cidervinägersenapssås, ljummen potatissallad 

med fänkål, purjolök och stjälkselleri, toppas med friterad grönkål. 

Hunky dory, Souvignon blanc, Marlborough, New Zeeland 135:-

 

Helstekt kalventrecôte

serveras med kål-& svampragu, rödvinssky smaksatt med 

svartrökt bacon, rostad klyftpotatis, rökig pimentomajonnäs 

samt limesyrad rotselleri.

Franchini, Valpolicella Ripasso, Classico Superiore 175:-

 

Grillad abanico iberico

serveras med stekt potatis smaksatt med chipotlesalsa, 

sobrasadaspräckt rödvinsås samt stekt sallad med aprikoser och getost.

Bai Gorri Crianza, Tempranillo, Rioja, Spanien, 159:-

 

Rödbetsrisotto

smaksatt med tryffel, serveras med pankopanerad chèvre, toppas med picklade kantareller, rostade valnötter och timjaninfuserad honung.

Black Stallion, Pinot Noir, Napa Valley, USA 139:-

 

Desserter

 

Havtorn- & vitchokladparfait

serveras med havtorncoulis, smulade havreflarn och vaniljmaräng. 

Prunotto Moscato d’Asti, Piemonte 75:-  

          

Hjortronbavaroise

serveras med västerbottensnö, hjortronmynta och kanderade hasselnötter. 

Donnafugata Kabir, Moscato, Sicilien, Italien 85:-

bottom of page