top of page

Paketmeny

För dig som bokat ett boendepaket, t.ex. Bara Vara så är det följande meny som ingår i paketet.

Ni får då välja på en av varje förrätt, varmrätt och efterrätt.

Sällskap över tio personer måste förbokning ske fyra dagar innan ankomst.​​

Större sällskap?

 

Vid större sällskap har vi vissa riktlinjer när det gäller val av meny – detta gäller även om barn ingår i sällskapet.

​​

1–9 gäster

Ni är varmt välkomna att välja fritt från hela vår meny.

Förbeställning av rätter behövs endast om ni själva önskar det.

​

10–19 gäster

Ni kan fortfarande välja fritt från hela vår meny, men förbeställning av samtliga rätter krävs senast 5 dagar innan ankomst.

​

20 gäster eller fler

Samtliga gäster i sällskapet serveras samma meny – oavsett om det är en, två eller tre rätter.

Det innebär att alla äter samma rätt vid varje servering.

Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst.

Förrätter

 

Konfiterat anklår med vitlök, chili och ingefära 249kr

Serveras med smörstekt brödkrutong, picklad rödlök, 

sambalemulsion samt färskhackad persilja.

Francis Ford Coppola, Santa Barbara, USA – Pinot Noir – 165kr

 

Tonfisktartar 249kr

Serveras med jalapeñomajonnäs, krispig kapris, regnbågsrom, 

citronemulsion, friterat rispapper samt chorizonubb.

Gustave Lorentz, Alsace, Frankrike – Riesling Réserve – 155kr

 

Krämig pumpasoppa med chèvretoast 249kr

Toppad med friterad grönkål. 

Delas, Côtes du Rhône, Frankrike – Réserve Rouge – 155kr

 

Byt ut din förrätt till en Löjromservering för endast 199kr Löjrom från Kalix serveras med picklad silverlök,  smetana och smörstekt surdegsbrödkrutong. 

Dryckesförslag: Pol Roger Brut, Champagne, Frankrike – 179kr

​​

Varmrätter

​

Halstrad lättrimmad regnbågslaxfilé 355kr

Med rostad palsternacksstomp smaksatt med grovkornig senap. 

Serveras med romsås samt brynt smörslungad broccoli. 

Black Stallion, Napa Valley, USA – Poseidon Chardonnay – 169kr

 

Grillad ryggbiff 389kr

Med choronsås, kålmix-ragu med sojabönor och Karl-Johan, 

rosmarinrostad potatis, rödvinssky samt rotfruktschips.   

Recenzo, Verona, Italien – Valpolicella Ripasso Superiore – 165kr

 

Ugnsbakad lammytterfilé 389kr

Med citron- och rosmarinjus, rostad krossad potatis, brynt smör, 

chèvrekräm, honungsglaserad morot och friterad grönkål.

Oratoire, Rhône, Frankrike – Cairanne Réserve des Seigneurs – 155kr

 

Svamprisotto 355kr

Med rostade blomkålsbuketter smaksatta med kimchi och 

krossad Valencia-mandel.

Prunotto Bansella, Piemonte, Italien – Barbera – 149kr

​

Desserter

Björnbär- och stjärnanissorbet 165kr

Med smulad blondie, chokladsås och blåbärsmaräng.

Kabir, Etna, Italien – Moscato – 99kr

          

Havtorns- och honungsparfait 169kr

Med krossat havreflarn, mango- och havtornskräm smaksatt 

med vanilj och chili, toppas med rostad pistage.

Pol Roger, Champagne, Frankrike – Rich – 165kr

Gå med i vår sändlista

Missa aldrig en uppdatering

​

Hotell Havsbaden är ett kontantfritt hotell.
Snabbt, säkert och enkelt.

 

Hotell Havsbaden i Grisslehamn AB

Skatuddsvägen 18, 764 56 Grisslehamn, Sverige | Telefon: 0175 - 309 30

Org.nr: 556355-5720 | Kontakta oss

Personuppgiftspolicy | Kamerabevakning

​

MEDIAGALLERI

bottom of page