top of page

Paketmeny

För dig som bokat ett boendepaket, t.ex. Bara Vara så är det följande meny som ingår i paketet.

Ni får då välja på en av varje förrätt, varmrätt och efterrätt.

Sällskap över tio personer måste förbokning ske fyra dagar innan ankomst.

​

STÖRRE SÄLLSKAP?

Vid större sällskap har vi vissa restriktioner när det gäller val av meny.

Gäller även om barn är inkluderat i sällskapet.
 

1-9 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från hela vår meny.
Förbeställning av måltider behöver ej göras om man ej önskar.

​

10-19 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från hela vår meny.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. 

​

20 gäster och uppåt - Samtliga gäster äter samma meny, oavsett om det är en, två eller tre rätter.

Dvs alla gäster äter samma rätt.

Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. 

​

​

Förrätter

 

Hummer Bisque

serveras med dill-& gräslöksmarinerade handskalade räkor 

samt sveciagratinerade surdegskrutonger.   

Pol Roger, Brut Réserve, Champagne, Frankrike 169:-

 

Biff Carpaccio

serveras med svampkräm, ruccola, rökig dressing, riven pecorino, 

jordärtskockschips, crostini smaksatt med chili samt picklade kantareller.

Prunotto, Fiulot Barbera d´Asti, Piemonte, Italien 139:-

 

Eldad kimchimarinerad spetskål

serveras med vegansk örtaioli, friterad silverlök samt 

krossade Valenciamandlar.

Soalheiro Granit, Alvarinho, Melgaço, Portugal 129:-

​

Varmrätter

 

Ugnsbakad regnbågslaxfilé

serveras med cidervinägersenapssås, ljummen potatissallad 

med fänkål, purjolök och stjälkselleri, toppas med friterad grönkål. 

Hunky dory, Souvignon blanc, Marlborough, New Zeeland 135:-

 

Helstekt kalventrecôte

serveras med kål-& svampragu, rödvinssky smaksatt med 

svartrökt bacon, rostad klyftpotatis, rökig pimentomajonnäs 

samt limesyrad rotselleri.

Franchini, Valpolicella Ripasso, Classico Superiore 175:-

 

Grillad abanico iberico

serveras med stekt potatis smaksatt med chipotlesalsa, 

sobrasadaspräckt rödvinsås samt stekt sallad med aprikoser och getost.

Bai Gorri Crianza, Tempranillo, Rioja, Spanien, 159:-

 

Rödbetsrisotto

smaksatt med tryffel, serveras med pankopanerad chèvre, toppas med picklade kantareller, rostade valnötter och timjaninfuserad honung.

Black Stallion, Pinot Noir, Napa Valley, USA 139:-

 

Desserter

 

Havtorn- & vitchokladparfait

serveras med havtorncoulis, smulade havreflarn och vaniljmaräng. 

Prunotto Moscato d’Asti, Piemonte 75:-  

          

Hjortronbavaroise

serveras med västerbottensnö, hjortronmynta och kanderade hasselnötter. 

Donnafugata Kabir, Moscato, Sicilien, Italien 85:-

​

​

bottom of page