Paketmeny
För dig som bokat ett boendepaket, t.ex. Bara Vara så är det följande meny som ingår i paketet.
Ni får då välja på en av varje förrätt, varmrätt och efterrätt.
Sällskap över tio personer måste förbokning ske fyra dagar innan ankomst.
​
STÖRRE SÄLLSKAP?
Vid större sällskap har vi vissa restriktioner när det gäller val av meny.
Gäller även om barn är inkluderat i sällskapet.
1-9 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från hela vår meny.
Förbeställning av måltider behöver ej göras om man ej önskar.
​
10-19 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från hela vår meny.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst.
​
20 gäster och uppåt - Samtliga gäster äter samma meny, oavsett om det är en, två eller tre rätter.
Dvs alla gäster äter samma rätt.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst.
​
​
Förrätter
Hummer Bisque
serveras med dill-& gräslöksmarinerade handskalade räkor
samt sveciagratinerade surdegskrutonger.
Pol Roger, Brut Réserve, Champagne, Frankrike 169:-
Biff Carpaccio
serveras med svampkräm, ruccola, rökig dressing, riven pecorino,
jordärtskockschips, crostini smaksatt med chili samt picklade kantareller.
Prunotto, Fiulot Barbera d´Asti, Piemonte, Italien 139:-
Eldad kimchimarinerad spetskål
serveras med vegansk örtaioli, friterad silverlök samt
krossade Valenciamandlar.
Soalheiro Granit, Alvarinho, Melgaço, Portugal 129:-
​
Varmrätter
Ugnsbakad regnbågslaxfilé
serveras med cidervinägersenapssås, ljummen potatissallad
med fänkål, purjolök och stjälkselleri, toppas med friterad grönkål.
Hunky dory, Souvignon blanc, Marlborough, New Zeeland 135:-
Helstekt kalventrecôte
serveras med kål-& svampragu, rödvinssky smaksatt med
svartrökt bacon, rostad klyftpotatis, rökig pimentomajonnäs
samt limesyrad rotselleri.
Franchini, Valpolicella Ripasso, Classico Superiore 175:-
Grillad abanico iberico
serveras med stekt potatis smaksatt med chipotlesalsa,
sobrasadaspräckt rödvinsås samt stekt sallad med aprikoser och getost.
Bai Gorri Crianza, Tempranillo, Rioja, Spanien, 159:-
Rödbetsrisotto
smaksatt med tryffel, serveras med pankopanerad chèvre, toppas med picklade kantareller, rostade valnötter och timjaninfuserad honung.
Black Stallion, Pinot Noir, Napa Valley, USA 139:-
Desserter
Havtorn- & vitchokladparfait
serveras med havtorncoulis, smulade havreflarn och vaniljmaräng.
Prunotto Moscato d’Asti, Piemonte 75:-
Hjortronbavaroise
serveras med västerbottensnö, hjortronmynta och kanderade hasselnötter.
Donnafugata Kabir, Moscato, Sicilien, Italien 85:-
​
​