Paketmeny
För dig som bokat ett boendepaket, t.ex. Bara Vara så är det följande meny som ingår i paketet.
Ni får då välja på en av varje förrätt, varmrätt och efterrätt.
Sällskap över tio personer måste förbokning ske fyra dagar innan ankomst.​​
Större sällskap?
Vid större sällskap har vi vissa riktlinjer när det gäller val av meny – detta gäller även om barn ingår i sällskapet.
​​
1–9 gäster
Ni är varmt välkomna att välja fritt från hela vår meny.
Förbeställning av rätter behövs endast om ni själva önskar det.
​
10–19 gäster
Ni kan fortfarande välja fritt från hela vår meny, men förbeställning av samtliga rätter krävs senast 5 dagar innan ankomst.
​
20 gäster eller fler
Samtliga gäster i sällskapet serveras samma meny – oavsett om det är en, två eller tre rätter.
Det innebär att alla äter samma rätt vid varje servering.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst.
Förrätter
Konfiterat anklår med vitlök, chili och ingefära 249kr
Serveras med smörstekt brödkrutong, picklad rödlök,
sambalemulsion samt färskhackad persilja.
Francis Ford Coppola, Santa Barbara, USA – Pinot Noir – 165kr
Tonfisktartar 249kr
Serveras med jalapeñomajonnäs, krispig kapris, regnbågsrom,
citronemulsion, friterat rispapper samt chorizonubb.
Gustave Lorentz, Alsace, Frankrike – Riesling Réserve – 155kr
Krämig pumpasoppa med chèvretoast 249kr
Toppad med friterad grönkål.
Delas, Côtes du Rhône, Frankrike – Réserve Rouge – 155kr
Byt ut din förrätt till en Löjromservering för endast 199kr Löjrom från Kalix serveras med picklad silverlök, smetana och smörstekt surdegsbrödkrutong.
Dryckesförslag: Pol Roger Brut, Champagne, Frankrike – 179kr
​​
Varmrätter
​
Halstrad lättrimmad regnbågslaxfilé 355kr
Med rostad palsternacksstomp smaksatt med grovkornig senap.
Serveras med romsås samt brynt smörslungad broccoli.
Black Stallion, Napa Valley, USA – Poseidon Chardonnay – 169kr
Grillad ryggbiff 389kr
Med choronsås, kålmix-ragu med sojabönor och Karl-Johan,
rosmarinrostad potatis, rödvinssky samt rotfruktschips.
Recenzo, Verona, Italien – Valpolicella Ripasso Superiore – 165kr
Ugnsbakad lammytterfilé 389kr
Med citron- och rosmarinjus, rostad krossad potatis, brynt smör,
chèvrekräm, honungsglaserad morot och friterad grönkål.
Oratoire, Rhône, Frankrike – Cairanne Réserve des Seigneurs – 155kr
Svamprisotto 355kr
Med rostade blomkålsbuketter smaksatta med kimchi och
krossad Valencia-mandel.
Prunotto Bansella, Piemonte, Italien – Barbera – 149kr
​
Desserter
Björnbär- och stjärnanissorbet 165kr
Med smulad blondie, chokladsås och blåbärsmaräng.
Kabir, Etna, Italien – Moscato – 99kr
Havtorns- och honungsparfait 169kr
Med krossat havreflarn, mango- och havtornskräm smaksatt
med vanilj och chili, toppas med rostad pistage.
Pol Roger, Champagne, Frankrike – Rich – 165kr