top of page

WINEMAKER DINNER - 12 NOVEMBER

Winemaker's dinner with the winery Château Mont-Redon

Välkommen på vinmakarmiddag med vinhuset Château Mont-Redon på

Hotell Havsbaden i Grisslehamn

 

Kvällen inspireras av smaker från södra Rhônedalen tillsammans med välkomponerad meny där maten och vinet står i centrum. Under kvällen guidar Pierre Fabre, ägare och vinmakare på det klassiska vinhuset Château Mont-Redon i Châteauneuf-du-Pape oss genom utvalda viner. Pierre tar ger oss en inblick i vinhuset som tillhört hans familj i flera generationer. Följ med oss på en kväll genom klassiska viner och goda smaker vid Havsbaden i Grisslehamn.

 

Varmt välkommen!

 

KVÄLLENS MENY- 745kr/person ink. middagsmeny och dryckespaket.

Välkomst drink

Vin: Mont-Redon Côtes du Rhône Reserve Blanc, 2018

 

Förrätt

Confad anka

Foie gras

Gravat lamm

Vin: Mont-Redon Côtes du Rhône Reserve Rouge, 2017

 

Varmrätt "sharing style"

Helbakad lammsadel med goda tillbehör

Vin: Château Mont-Redon Châteauneuf-du-Pape Rouge, 2014 och

Château Mont-Redon Lirac, 2015

 

Dessert

Manlig choklad mousse med spritiga körsbär.

 

Kaffe & Chokladtryffel

Avec: Château Mont-Redon Marc de Châteauneuf-du-Pape

Boka:

För att boka i detta event vänligen ring till oss på 0175 - 309 30.

För er som vill boka nedanstående hotellpaket bokar ni online och väljer datum 12 november.

Därefter ringer ni oss och anmäler er till Vinmakarmiddag.

Endast 40 platser.

Sittningstid:  19.00

Pierre Fabre winemaker (1).jpg

Pierre Fabre, owner and winemaker at the classic wine house

Château Mont-Redon in Châteauneuf-du-Pape

DSC_9127.jpg
WardWines-logo_with_payoff (2).png

BOOK THE ACCOMMODATION PACKAGE

Just Be with the Winemaker's Dinner.

SEK 1295/person.

Incl. hotel accommodation, three-course dinner, entrance to the spa.

To add wine packages, this is done on arrival. Payable at reception.

SEK 250/person.

bottom of page