top of page
DSC06272.jpg

HOTELL HAVSBADEN

Terrassen!

Öppettider: onsdag - lördag (om vädret tillåter)

NOM NOM NOM

 

Varmrökta räkor 265:-

serveras med aioli och grillad focacciabröd 

samt liten somrig sallad. (200g)

 

Gambas al pil pil 255:-

frästa gambas räkor som steks i olja med vitlök 

och chili, limejuice samt färska örter, 

serveras med grillad surdegsbröd.

 

Somrig sallad 269:-

med burrataost, jungfrumix, rostade pinjenötter, 

hemgjord pesto, örtmarinerade tomater, 

grillad sparris samt vitlökstekt focacciabröd.

 

Tarte flambeé 279:-

Saltade stenbitsrom, lättvispad crèmefraiche, 

fin hakad rödlök, sveciaost samt dill toppar.

(lyxa rätten med kalix löjrom 30g) 445:-

 

Färskost, lufttorkad skinka, soltorkad tomat, 

gruyèreost, toppas med rucola.

 

Örtslungade primörer, Chevréost, honung, 

rostade valnötter.

 

Från vår vedugn:

 

Ugnsbakad Black Angus 315:-

Black Angus biff med kappa serveras 

med lardospräkt rödvinssky, 

bakad klyftpotatis samt liten somrig sallad.

 

Ugnsbakad hälleflundrafilé 299:-

med rislingsveloute, örtslungade primörer 

samt potatisstomp smaksatt med fetaost och dill.

 

Ugnsbakad örtinfuserad rotselleri 249:-

med belugalinsragu, blomkålsaioli, 

picklad rotselleri samt friterad papadums.

 

Efterrätt

Kokos och jordgubbs pannacotta 129:- 

med bärcoulis, hallonsorbet och 

rostade kokosflingor. 

 

Glass eller sorbet med sås och bär 119:-

 

Barnmeny

Kycklingstrips eller fish’n chips

serveras med aioli, pommes och liten sallad.  159:-

bottom of page