
HOTELL HAVSBADEN
Terrassen!
Öppettider: onsdag - lördag (om vädret tillåter)
NOM NOM NOM
Varmrökta räkor 265:-
serveras med aioli och grillad focacciabröd
samt liten somrig sallad. (200g)
Gambas al pil pil 255:-
frästa gambas räkor som steks i olja med vitlök
och chili, limejuice samt färska örter,
serveras med grillad surdegsbröd.
Somrig sallad 269:-
med burrataost, jungfrumix, rostade pinjenötter,
hemgjord pesto, örtmarinerade tomater,
grillad sparris samt vitlökstekt focacciabröd.
Tarte flambeé 279:-
Saltade stenbitsrom, lättvispad crèmefraiche,
fin hakad rödlök, sveciaost samt dill toppar.
(lyxa rätten med kalix löjrom 30g) 445:-
Färskost, lufttorkad skinka, soltorkad tomat,
gruyèreost, toppas med rucola.
Örtslungade primörer, Chevréost, honung,
rostade valnötter.
Från vår vedugn:
Ugnsbakad Black Angus 315:-
Black Angus biff med kappa serveras
med lardospräkt rödvinssky,
bakad klyftpotatis samt liten somrig sallad.
Ugnsbakad hälleflundrafilé 299:-
med rislingsveloute, örtslungade primörer
samt potatisstomp smaksatt med fetaost och dill.
Ugnsbakad örtinfuserad rotselleri 249:-
med belugalinsragu, blomkålsaioli,
picklad rotselleri samt friterad papadums.
Efterrätt
​
Kokos och jordgubbs pannacotta 129:-
med bärcoulis, hallonsorbet och
rostade kokosflingor.
Glass eller sorbet med sås och bär 119:-
​
Barnmeny
​
Kycklingstrips eller fish’n chips
serveras med aioli, pommes och liten sallad. 159:-